Apple oslávi 10 rokov existencie Beats novou kolekciou Beats Decade Collection

Značka Beats by Dre tento rok oslávi svoje 10. narodeniny a pri tejto príležitosti plánuje Apple uviesť novú špeciálnu edíciu Beats Decade Collection, ktorou narodeniny svojej audio-divízie oslávi.

Čierno-červený farebný motív nazvaný Defiant Black-Red uvdíme pri širokej škále slúchadiel. Zahŕňa to modely Studio3 Wireless, Solo3 Wireless, Powerbeats3 Wireless, BeatsX Wireless a urBeats3. Po cenovej stránke stoja rovnako, čo klasické modely, líšia sa však svojim vizuálom, popisom a tiež špeciálnym “výročným” puzdrom.

Powerbeats3 Decade Collection

Beats vznikli, aby ľudia mohli počúvať hudbu tak, ako si to želajú umelci. Aj o dekádu neskôr stále menia pravidlá hry. V motíve Defiant Black-Red, ktorým vzdávajú poctu ostrým začiatkom a dynamickej emócii hudby, oslavuje kolekcia Beats Decade Collection prvých 10 rokov inovácie.

Za zmienku však stojí, že Apple tieto slúchadlá ešte oficiálne neuviedol a rovnako to nespravila ani divízia Beats by Dre. Listing sa totiž objavil na viacerých stránkach predajcov vrátane Best Buy alebo u Novozélandského predajcu Smiths City. Obaja už teraz ponúkajú ľuďom možnosť predobjednať si tieto slúchadlá s dodaním už 4. júna/června. Vzhľadom k rozsiahlemu úniku a predčasne zahájeným predobjednávkam je ale možné, že Apple ohlási kolekciu už pred WWDC.

Beats Studio3 Decade Collection

UložiťUložiť

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.