Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #14 týždeň

Už v poradí štrnásty víkend vám prinášame zoznam zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a Mac. Pre operačný systém iOS je v akciovej cene niekoľko zaujímavých hier ako Democracy 3, alebo Grand Prix Story. Pre počítače Mac sú v zľave nejaké tie hry a aplikácia, ktorá dokáže odstrániť nežiadúce objekty z fotografií.

iOS

Wi-Fi Widget – zadarmo namiesto 1,99 €

Widget s informáciami o Wi-Fi sieti. Priamo z neho môžete otestovať rýchlosť siete, zdieľať heslo, alebo prepínať sa medzi viacerými sieťami.

SharpScan Pro + OCR – zadarmo namiesto 2,99 €

Aplikácia SharpScan Pro + OCR premení váš iPhone alebo iPad na prenosný skener. Stači len odfotografovať dokument a aplikácia urobí všetko za vás. Automaticky detekuje dokument, oreže ho, upraví farby a môžete ho uložiť vo formátoch pdf, jpeg alebo doc.

Night Sky – zadarmo namiesto 0,99 €

Prenosné planetárium do vášho vrecka. Aplikácia Night Sky ukáže hviezdy, planéty a súhvezdia vrátane ich animácii. Jednoducho stačí iPhone namieriť na oblohu a aplikácia vám zobrazí vesmírne telesá.

Legend of the Skyfish – 0,99 € namiesto 3,99 €

Legend of the Skyfish je krásna akčná adventúra a logická hra. Musíte sa dostať cez 45 ručne kreslených levelov, aby ste porazili nepriateľa.

Relight – zadarmo namiesto 4,99 €

Aplikácia Relight umožňuje vytvoriť fotografie s nádherným HDR efektom. Relight dokonca podporuje aj natáčanie HDR videí až do rozlíšenia 1080P, alebo umožňuje pridať tento efekt do videí s rozlíšením až 4K.

This by Tinrocket – 0,99 € namiesto 1,99 €

Aplikácia This by Tinrocket umožňuje vložiť šípky, komentáre alebo titulky do vašich fotografií alebo obrázkov.

Replica – A Little Temporary Safety – 0,99 € namiesto 1,99 €

Replica – A Little Temporary Safety je detektívna hra, v ktorej dostanete do rúk mobilný telefón neznámeho majiteľa. Budete sa musieť nabúrať do účtov majiteľa mobilu a hľadať dôkazy o terozizme. Replica – A Little Temporary Safety dostala množstvo ocenení v kategórii indie hier.

Pocket Academy – 0,99 € namiesto 4,99 €

Pocket Academy je arkádova strategická hra, v ktorej sa ocitnete v úlohe riaditeľa školy a budete mať možnosť vytvoriť si školu podľa vlastných predstáv.

Pocket Arcade Story – 1,99 € namiesto 4,99 €

Pocket Arcade Story je arkádova strategická hra, v ktorej si tentokrát môžete postaviť herný raj, ktorý bude nabitý hernými automatmi. Môžete usporiadať pre svojich štamgastov turnaje a vylepšovať svoju herňu o nové typy automatov.

Grand Prix Story – 0,99 € namiesto 4,99 €

Grand Prix Story je ďalšia strategická hra z dieľne Kairosoftu, v ktorej budete mať za úlohu vybudovať najlepší závodný tým.

Flight Unlimited 2K16 – 0,99 € namiesto 9,99 €

Letecký simulátor pre vaše iOS zariadenie, ktorý posúva hranice grafiky na mobilných zariadeniach na novú úroveň.

Democracy 3 – 0,99 € namiesto 9,99 €

Hra Democracy 3 je politická stratégia, v ktorej budete schvaľovať zákony a reformy. Cieľom tejto hry je vyhrať ďalšie voľby a prežiť prípadné atentáty… Musíte myslieť strategicky a vžiť sa do úlohy občanov, ktorí budú musieť dodržovať vaše zákony, avšak nie je to také jednoduché ako sa zdá, pretože nemôžete vyhovieť všetkým.

OS X

Trine – 1,99 € namiesto 9,99 €

Okúzľujúca trojrozmerná 2D akcia z fantasy sveta, kde ovládate tri postavy pri boji s monštrami, ktoré ohrozujú kráľovstvo. Kúzelník vytvára objekty, zlodej využíva svoju rýchlosť a presnosť, bojovník je zase ideálny na deštrukciu. Hra stavia obzvlášť na fyzikálnom modely, ktorý slúži ako na riešenie puzzle, tak na boj s nepriateľmi.

Trine 2 – 2,99 € naniesto 14,99 €

Pokračovanie úspešného titulu Trine. Silný bojovník, šikovná zlodejka a zručný čarodejník sa vracajú a v hre Trine 2 ich čakajú nové dobrodružstvá, logické problémy a offline a online kooperácia pre troch hráčov. Okrem toho hrdinom pribudnú nové schopnosti a opäť nebudú chýbať pôvabné scenérie a animované prostredia. Levely budú rozsiahlejšie a nebudú chýbať silní bossovia.

We Are The Dwarves – 6,99 € namiesto 24,99 €

We Are the Dwarves je kombináciou taktickej akcie a real-time stratégie. Hviezda, ktorá priniesla život na vašu planétu trpaslíkov, pomaly slabne. Stojíte tak pred vážnou situáciou, ktorá sa môže skončiť až vašim zánikom. Stále je tu však možnosť záchrany, a tak sa vydáte na ďalekú a nebezpečnú cestu s cieľom objaviť novú hviezdu. Je to cesta, ktorá skrýva množstvo nepredvídateľných nástrah plných rôznych druhov príšer, zradných priepastí a obrovských výziev.

Magic Photo Eraser – zadarmo namiesto 9,99 €

Aplikácia Magic Photo Eraser odstráni z vašich fotografií nežiadúce objekty.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.