Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #06 týždeň

Ako každý víkend, tak aj v poradí už šiesty víkend v roku 2017 vám prinášame zoznam zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a Mac. Pre operačný systém iOS sa akcii ocitlo niekoľko zaujímavých hier, ako FTL, alebo séria Lego hier a zadarmo je skvelá skákačka od slovenského tvorcu Chameleon Run, ktorá získala aj prestížne ocenenie priamo od spoločnosti Apple. Pre počítače Mac je tento víkend chudobnejšia ponuka zlacnených aplikácii, v najväčšej zľave sa ocitla stratégia z prostredia Hviezdnych vojen.

iOS

Toca Store – zadarmo namiesto 2,99 €

Hra Toca Store premení váš iPhone alebo iPad na pokladňu pre deti.

Age of Defenders – zadarmo namiesto 2,99 €

Age od Defenders je mix real – time stratégie a hry typu “tower defense”. Ochráňte svoju základňu, vybudujte si armádu a postavte sa proti nepriateľom v single, ale aj v multiplayerovvých misiach.

Rush Rally 2 – 0,99 € namiesto 1,99 €

Najreálnejšia rally simulácia na mobile. Pretekajte v noci alebo cez deň v daždi či snehu. Rush Rally 2 ponúka 72 unikátnych tratí v 7 krajinách s rôznymi typmi povrchov vrátane snehu, štrku, alebo asfaltu.

FTL- Faster Than Light – 2,99 € namiesto 9,99 €

V hre FTL budete ovládať vesmírnu loď s cieľom zachrániť galaxiu, udeľovať príkazy posádke, určovať rozloženie energie a vyberať ciele v prípade boja. Loď sa dá vylepšovať alebo kúpiť nová a asistuje pri tom šesť rás.

Ikaro Racing HD – Air Master – zadarmo namiesto 3,99 €

Závodný letový simulátor, ktorý ponúka 22 rôznych tratí 6 lietadiel.

LEGO® The Lord of the Rings – 0,99 € namiesto 4,99 €

Hra LEGO The Lord of the Rings, založená na filmovej trilógii. Prevedie Vás epickými príbehovými udalosťami s humorom a nekonečnou rozmanitosťou LEGO videohry. Poverený nebezpečnou úlohou zničiť staroveký čarovný Prsteň, ktorý ohrozuje všetko, čo je dobré, je Frodo prinútený opustiť svoj pokojný domov. režite legendu ako figúrky LEGO, preskúmajte zázraky, riešte nadčasové hlavolamy a prekonajte nekonečné množstvá nepriateľov v snahe zničiť Prsteň.

The LEGO® Movie Video Game – 0,99 € namiesto 4,99 €

V The LEGO® Movie Video Game sa ocitnete v koži Emmeta, úplne obyčajného, priemerného občana, ktorý sa omylom dostane k záchrane sveta! Preveďte ho epickým dobrodružstvom, na ktorého konci vás čaká boj s diabolským diktátorom.

LEGO Batman- DC Super Heroes – 0,99 € namiesto 4,99 €

Batman a Robin spojili sily s ďalšími slávnymi super hrdinami DC Comics, ako Superman, Wonder Woman, Green Lantern a ďalších, aby zastavili známych darebákov Lexa Luthora a Jokera, ktorý ničia Gotham City. Hra spája originálny príbeh s akciou a humorom a vašou úlohou bude dostať darebákov za mreže!

Titan Quest – 4,99 € namiesto 7,99 €

Titani, bohovia pred bohmi, utiekli zo svojho večného väzenia, aby vyslali skazu na zem. V tomto zápase medzi novými a starými bohmi to nakoniec budú ľudský hrdinovia, kto rozhodne o osude ľudstva. V tejto RPG hre sa budete musieť prebojovať Antickým svetom a odhaliť tajomstvá potrebné k uväznenie starých bohov.

LEGO® Batman- Beyond Gotham – 0,99 € namiesto 4,99 €

Hrdinovia z DC Comics opäť spoja svoje sily a vyrážajú zastaviť Brainiaca, ktorý si chce Zem zase raz zaradiť do svojej kolekcie miniatúr.

Chameleon Run – zadarmo namiesto 1,99 €

Rýchla, premyslená a nápaditá skákačka z dieľne slovenského programátora. Hra sa získala minuôý rok prestížne ocenenie Apple Design Award.

PhotoTangler – 0,99 € namiesto 2,99 €

Aplikácia PhotoTangler vám pomôže spraviť s vašich fotografií krásne koláže.

SelfieX – zadarmo namiesto 0,99 €

Pokiaľ si chcete urobiť „selfie“ zadným fotoaparátom, ktorý je oveľa kvalitnejší, vyskytne sa problém, že nevidíte čo fotíte. Táto aplikácia ho vyrieši pomocou „hlasovej navigácie“ a bude vás navigovať povelmi: doprava, doľava, hore alebo dole…

Space Marshals 2 – 1,99 € namiesto 5,99 €

Táto taktická akčná hra vás vás zavedie do sci-fi vesmírneho divokého západu, v ktorom budete bojovať proti kriminálnym živlom galaxie.

OS X

Star Wars®- Empire At War – 9,99 € namiesto 19,99 €

Realtime stratégia z prostredia Hviezdnych vojen, ktorá je posadená do obdobia medzi Epizódou III Revenge of the Sith a Epizódou IV New Hope. Môžete sa tešiť na epické bitky na dobre známych planétach vrátane Tatooine, Hoth a Dagobah aj v nekonečnom vesmíre. Chopte sa velenia jednotiek Rebelov aj Impéria, pričom za obe strany vás čaká celkom odlišný herný zážitok vďaka rozdielnym jednotkám, spôsobu boja aj dôležitým postavám. Tie sa budú objavovať v priebehu hry, aby zohrali svoje role v rozhodujúcich okamihoch boja o vládu v celej galaxii. Okrem singleplayeru je prítomný aj multiplayer vo dvoch módoch. Jeden je určený pre dvoch hráčov (Rebelovia vs Impérium) a druhý je klasický skirmish až pre 8 hráčov.

Intelligent Scissors – zadarmo namiesto 4,99 €

Aplikácia Intelligent Scissors je ľahko použiteľný obrazový editor, ktorý odstráni nežiadúce objekty z vašich fotografií, ako sú ľudia, text, budovy alebo čokoľvek iné…

World Clock – zadarmo namiesto 4,99 €

Aplikácia World Clock zobrazí na mape časové pásma a pomôže vám tak lepšie si predstaviť časové rozdiely.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.