WWDC 2017 bude vysielaná naživo a pre všetkých

Apple dnes pridal novinku na svoju hlavnú stránku, ktorá potvrdzuje, že 5. júna bude WWDC (Worldwide Developers Conference) vysielaná naživo a jej sledovanie bude možné na stránkach Apple a pomocou Apple TV. 

Apple už v minulosti oznámil, že poskytne Live stream WWDC na Apple Developer webovej stránke a cez WWDC aplikáciu. No nová stránka s aktuálnymi udalosťami umožní sledovať túto konferenciu všetkým bez ohľadu na to, či majú alebo nemajú developerský účet.

Podľa informácii sa máme na čo tešiť. WWDC 2017 by mala byť tou najväčšou konferenciou vývojárov, akú sme doteraz zažili. Spolu s predstavením novej verzie iOS, macOS, tvOS a watchOS kolujú informácie, že Apple predstaví aj nový hardvér.

Očakávané sú nové modely MacBookov a MacBookov Pro a zároveň sa objavila šanca, že Apple predstaví aj nový MacBook Air. Informácie naznačujú, že tieto notebooky budú disponovať omnoho silnejším procesorom a snáď aj ďalšími vnútornými úpravami.

Spolu s novými MacBookmi by mal Apple podľa často spomínaných informácií predstaviť aj dva nové produkty. Prvým je 10,5 palcový iPad Pro a druhým Siri reproduktor. 10,5 palcový iPad Pro by mal disponovať väčším displejom s telom, ktoré je podobné 9,7 palcovému modelu iPadu Pro. Siri reproduktor je odpoveď spoločnosti Apple na populárny Amazon Echo. Má obsahovať integrovanú asistentku Siri, kvalitný zvuk a možno aj dotykový displej.

Stiahnite si WWDC 17 tapetu na svoje iOS zariadenie. Pre plné rozlíšenie kliknite na obrázok nižšie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.