Vyšla GM verzia macOS High Sierra

Apple práve vydal finálnu verziu macOS High Sierra. Dostupná je pre vývojárov, aj verejných beta testerov.

Po GM (Golden Master) verzii iOS 11, ktorú dal Apple von krátko po utorkovej keynote, sme sa dnes dočkali aj GM verzie najnovšieho macOS. Ide o rovnakú verziu, aká vyjde 25. septembra pre všetkých používateľov.

Ak máte vývojársky účet, alebo ste členom verejného beta programu, update nájdete v Mac App Store. Ak chcete mať finálnu verziu High Sierra už teraz a nechce sa vám čakať vyše týždňa, stačí sa registrovať na beta.apple.com.

Detaily o tom, čo nové High Sierra prinesie, si môžete prečítať v našom článku. Zoznam podporovaných zariadení zas nájdete tu.

komentárov
  1. Už som to nainštaloval a neskutočne sa mi spomalil štart môjho macbook pro. Mám ssd disk a s dostatočným voľným miestom na disku, takže nemá to co spomaľovať. Predtým mi štart trvá cca 3-4 sekundy a teraz 30 sekúnd a to niekedy aj viac. Máte stým niekto skúsenosti?

    0
    0
  2. Michal: a z ceho si prechazel? OS X mi naposledy startoval bleskove ty 4 sekundy na verzi 10.9 Mavericks, potom s dalsimi verzemi prislo kdovi proc brutalni zpomaleni startu (i na ciste instalaci, takze to beru jako vlastnost). Uprimne jsem to nikdy neresil, protoze bezne jen uspavam, 30 sekund mi to sice asi nestartuje, ale zalezi od kdy to pocitas, jestli od stisknuti tlacitka po najeti plochy, tak to mozna ano.

    0
    0
  3. Prechádzal som z Sierra myslím, že sa volal predchádzajúci systém. Vždy prechádzam na nový takze som mal vždy ten najnovší. Rátam to od vtedy čo nabehne biela obrazovka s jablckom. A práve v tomto bode ten loader pod jablckom sa brutálne spomalil. Predtým to prešlo úplne bleskovo a teraz to pomaly načítava.

    0
    0
  4. System je rychly ale start je katastrofa. Prave som to meral niekolko krat vzdy to je +/- 2-3 sekundy. No trva mu to priemerne 2 minuty a 3 sekundy, co si myslim, že je extrem pokial mam SSD a i7 a 16GB ram. Uz som vymazal aj vsetok soft co sa spustal pri starte ale nepomohlo, ssd mam skoro prazdne takze ho nema co spomalovat. Nemate niekto nejake rady?

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.