Obal pre AirPods s bezdrôtovým nabíjaním by mal vyjsť v decembri, vieme aj cenu

Apple v smršti ohlásených produktov v utorok spomenul aj aktualizáciu pre slúchadlá AirPods. Vyjsť by mala koncom roka.

Ono nejde až tak o aktualizáciu, ako skôr o novú funkciu pre nabíjací obal na slúchadlá. Ten by mal dostať podporu pre Qi kompatibilné bezdrôtové nabíjanie a taktiež pre pripravovanú nabíjaciu podložku od Apple, zvanú AirPower.

Spoločnosť na keynote nespomenula cenu ani dátum vydania, podľa všetkého však pôjde o voliteľný upgrade pre aktuálnych majiteľov. Švajčiarsky blog MacPrime tvrdí, že obal by sa mal na trh dostať v decembri a stáť by mal 69 dolárov. Váhu tejto správe pridáva aj fakt, že oficiálna cena pozáručnej opravy pre obal súčasných AirPods je taktiež 69 dolárov.

airpower airpods watch iphone

Či sa v decembri teda dočkáme s novým obalom aj varianty s pribalenými AirPodmi za súčasnú cenu 169 dolárov, alebo pôjde aj vtedy len o voliteľné (a drahé) príslušenstvo, zostáva otázkou.

Koniec roka vyzerá podľa nás ale celkom reálne. Nielenže v rovnakom čase vyšla pôvodná verzia slúchadiel, ale blíži sa aj vydanie nabíjačky AirPower. Tá by sa mala podľa Applu dostať na trh niekedy v priebehu budúceho roka.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.