Vyšiel nový Pixelmator Pro pre Mac

Obľúbený grafický editor pre Mac práve dostal pokročilejšiu verziu pre profesionálov. Dostupný je Pixelmator Pro.

Tím za populárnou alternatívou Photoshopu novú verziu svojho programu predstavil ešte v septembri. Pro je, ako názov napovedá, pokročilejšou verziou editora, ktorý bol kvôli tomu od základov zmenený.

Všetky potrebné funkcie teraz nájdeme pokope v jednom okne. Zjednodušené rozhranie umiestňuje prácu s vrstvami na ľavú stranu, zatiaľ čo všetky nástroje nájdeme v paneli na pravej strane. Pixelmator Pro prináša celkom nový grafický engine založený na Core ML frameworku v macOS High Sierra, využíva technológiu Metal 2 a taktiež strojové učenie. Dôraz je tiež kladený na nedeštruktívne úpravy obrázkov a nové štetce.

Editor je plne optimalizovaný na najnovší macOS a podporuje snáď všetky jeho natívne funkcie – otváranie viacerých tabov v jednom okne, full-screen, Split View, Versions, iCloud, Touch Bar a Force Touch na nových trackpadoch.

Pixelmator Pro si môžete stiahnuť cez Mac App Store za 64,99 eur. Na webe vývojára taktiež nájdete bezplatnú 30-dňovú trial verziu. Na jeho inštaláciu však budete potrebovať macOS High Sierra 10.13, alebo vyšší.

[appbox appstore https://itunes.apple.com/us/app/pixelmator-pro/id1289583905?mt=12]
komentáre
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.