StarCraft Remastered dorazí na macOS so 4K podporou

Nováčikovia aj veteráni sa môžu čoskoro vrátiť do vesmíru a rozpútať boj medzi tromi civilizáciami. Blizzard totiž oznámil, že StarCraft: Remastered vychádza 14. augusta/srpna na Mac.

Remaster obohatí hru o niekoľko noviniek, vrátane vylepšenej grafiky, zvukov a podpory 4K rozlíšenia. Hra tiež po novom podporuje širokouhlé monitory. Novinkou sú nastavenia klávesových skratiek a replaye. Singleplayerová kampaň je teraz dlhšia, pretože obsahuje datadisk Brood War. Ten vyšiel približne pol roka po vydaní pôvodnej hry v roku 1998. Expanzia taktiež priniesla nové jednotky a vylepšenia typické pre update.

Modernizovaná verzia hry tiež prináša vylepšenia do multiplayeru – štatistiky, nový matchmaking systém. Príjemným bonusom je spätná kompatibilita. Hráči, ktorí hrajú remaster, si môžu zahrať multiplayer aj proti hráčom, ktorí hrajú pôvodnú, 19-ročnú hru. V rámci spätnej kompatibility sa tiež zdieľa singleplayerový postup. Ten je tiež zálohovaný na cloud.

StarCraft: Remastered vychádza na macOS 14. augusta/srpna za cenu 14,99€ cez Battle.net. V prípade, že si hru predobjednáte, dostanete tri dodatočné skiny budov (Korhal Command Center, Aiur Nexus, Char Hive) a bonusy do StarCraft 2.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.