Siri bude od teraz schopný podávať informácie aj o Super Bowle

Apple včera oznámil, že aktualizoval hlasového asistenta Siri a pridal do neho niekoľko nových funkcií, ktoré ocenia najmä fanúšikovia športu a Super Bowlu. 

S podporou živého Tune-In, môžu používatelia Apple TV požiadať Siri, aby im spustil živé vysielanie Super Bowlu s pomocou hlasového príkazu “Watch the Super Bowl”. Predstavený minulý rok, Live Tune-In je vytvorený, aby uľahčil a urýchlil užívateľom Apple TV vyhľadávanie televízneho obsahu. A dnes sa po prvý krát dá použiť aj na sledovanie jednej z najväčších športových udalostí.

Apple taktiež vyzdvihol aj iné hlasové príkazy Siri, ktoré sa dajú použiť pri Super Bowle. Všetko od štatistík tímu a hráčov, až po pripomienky, že je treba si kúpiť občerstvenie.

V oznámení Apple sa vieme dopracovať aj k veľkému zoznamu otázok, na ktoré sa môžeme Siri spýtať. Napríklad “What is the Patriots record?” (Aký je rekord Patriots?) alebo “Who has more rushing yards this season, Tom Brady or Matt Ryan?” (Kto má za túto sezónu viac yardov, Tom Brady alebo Matt Ryan?). A toto sú iba dve otázky v veľmi veľkého počtu.

Fanúšikovia, ktorí sledujú Super Bowl, určite veľmi radi privítajú tieto nové hlasové príkazy. Avšak nikde nie je písané, že tieto príkazy budú určené iba pre Super Bowl. V budúcnosti môžeme očakávať veľký nárast funkcií hlasového asistenta Siri a to nie len v oblasti športu.

komentáre
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.