Pri tvorbe Star Wars VIII pomáha aj iPad Pro

star wars the last jedi

Skalní fanúšikovia Star Wars po celom svete opäť navštevujú nerdovské puby a vo veľkom tam vedú diskusie plné nadšenia a radosti. V uplynulých dňoch totiž Lucasfilm oznámil ôsmu epizódu Star Wars: The Last Jedi, ktorá dorazí do kín ešte tento rok.

Ak ste slovák, fanúšik Applu a Star Wars, potom vás film poteší hneď dvakrát. V prvom rade preto, že na preklade Posledný Jedi sa nedá nič pokaziť a tak sa už nezopakuje úsmevná situácia s jedným tulákom. Nie že by to nebol vhodný názov, veď aj súvisel s príbehom, ale pohľad na obrovský nápis Tulák Jeden vyčaril úsmev na tvári snáď každému.

Ako fanúšika Applu vás ale rozhodne poteší setup v štúdiu Riana Johnsona, režiséra filmu. Na svoj instagram teraz zavesil fotku, na ktorej môžeme vidieť dvojicu Thunderbolt displejov, pravdepodobne zapojených do Macu Pro a dokonca jeden iPad Pro. Zdá sa teda, že iPad Pro nakoniec nie je tak zcestné zariadenie, ako niektorí tvrdili a dokonca prikladá ruku k tak obrovskému dielu, akým sú Star Wars. Na iPade však vidíme len domovskú obrazovku a tak netušíme, aké je jeho posolstvo.

View this post on Instagram

Felt so good to drop this into the cut this morning.

A post shared by Rian Johnson (@riancjohnson) on

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.