Predstaví Apple nový MacBook Pro na WWDC? U súčasných modelov hlási nedostupnosť

Už dávnejšie sa vravelo, že Apple na tohtoročnej WWDC nepredstaví len nové systémy, ale aj zariadenia a jedným z nich bude MacBook Pro. Na tomto tvrdení môže byť niečo pravdy, keďže Apple hlási problémy s dostupnosťou aktuálnych modelov.

Apple hlási problémy s dostupnosťou len pri 15″ modeli, čo môže znamenať, že Apple na WWDC updatuje len tento model. Nebolo by to nič neobvyklé, tak ako nie je neobvyklé ani narušenie 12-mesačného aktualizačného cyklu. V minulosti už totiž boli prípady, kedy spoločnosť za jediný rok predstavila dve generácie.

Apple vraví, že ak si objednáte 15″ MacBook Pro dnes, obdržíte ho deň po WWDC. Teda v čase, kedy by už potenciálne mohli byť na trhu nové modely. Z minulosti sú tiež známe prípady, kedy Apple miesto pôvodne objednaných modelov doručí zákazníkom rovno aktualizované modely. Nie je to vylúčené ani v tomto prípade. Očakáva sa, že tohtoročný MacBook Pro prinesie výkonnejší hardvér s procesorom Intel Kaby Lake. V súvislosti s WWDC sa tiež hovorí o aktualizovaní 12″ MacBooku.

MacBook Pro 15 Shipping Estimate After WWDC

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.