Podľa Engadget dostane iPhone 8 aspoň dve väčšie uhlopriečky (+ nové rendery)

Server Engadget sa dostal k detailným CAD nákresom iPhonu 8 a zverejnil sériu nových renderov. Apple by mal podľa nich predstaviť minimálne dva modely s novou uhlopriečkou.

Doteraz sa všetky leaky a informácie zhodovali v tom, že nový iPhone budú tri rôzne modely – jeden s bezrámikovým OLED displejom a dva v súčasných 4,7“ a 5,5” veľkostiach. Engadget, čo je pomerne dôveryhodný zdroj, však dnes zverejnil nové rendery zariadenia, podľa ktorých uvidíme nový dizajn až v dvoch rôznych uhlopriečkach.

Odvoláva sa pritom na svoje zdroje, ktoré mu poskytli CAD nákresy oboch zariadení. Tie disponujú všetkým, čo už očakávame – sklenená zadná strana umožňujúca bezdrôtové nabíjanie, zvislú duálnu kameru s bleskom a mikrofónom, dve predné kamery a Touch ID vstavané do predného skla. Článok však tvrdí, že štandardná 4,7“ verzia dostane väčší 5-palcový displej a 5,5” Plus model sa natiahne na 5,8 palcov. Telo telefónu by pritom malo byť o niečo väčšie a hrubšie ako pri iPhone 7.

iphone 8 render front

Zaujímavé je, že ani Engadget si podľa dostupných informácií nie je istý, či bude displej zariadenia skutočne od okraja po okraj, ako sa doteraz hovorilo. Je možné, že nákresy patria dvojici klasických modelov a dopĺňať ich bude prémiový “Edition” model s OLED displejom a za zvýšenú cenu? Tak by boli pravdivé ako zvesti o drahom “10th Anniversary” iPhone a Apple by taktiež neriskoval nižšie predaje predstavením už obohraného hliníkového dizajnu.

Čo si myslíte o pripravovanom lineupe iPhonu vy? Vyjadrite sa v komentoch nižšie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.