Apple Music Anthem – nový reklamný spot pre hudobnú službu

Apple včera ráno zdieľal na svojom YouTube kanáli nové Apple Music video, ktorá umelecky zvýrazňuje obaly albumov z celej palety umelcov ako je Sia FKA Twigs, Kesha, Fleetwood Mac atď. 

38 sekundový spot je navrhnutý tak aby propagoval Apple Music, hudobnú streamovaciu službu spoločnosti Apple. Video obsahuje sériu klipov zobrazujúcich prednú stranu albumov prekrytých Apple Music logom.

https://www.youtube.com/watch?v=qqo9kTRscKQ

Popularita Apple Music stabilne rastie od svojho debutu v júni 2015. Na konci septembra tohto roku má Apple Music viac ako 30 miliónov platiacich odoberateľov. Pre porovnanie Spotify, konkurent Apple Music má 60 miliónov platiacich odoberateľov.

Apple sa na získanie odoberateľov zameral na širokú škálu exkluzivít ako je exkluzívne vydanie nových albumov, dokumenty a televízne šou ako je Carpool Karaoke: The Series a Planet of the Apps.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.