Apple si vybral niekoľko recenzií iPhonu X a vytvoril z nich GIF

Apple včera vybral niektoré recenzie iPhonu X od hlavných magazínov ako je The Verge, TechCrunch, Mashable, BuzzFeed News, The Independent a CNET a vytvoril GIF s opakujúcimi sa pozitívnymi názormi na zariadenie. 

Žurnalista Steven Levy, ktorý recenzoval pôvodný iPhone bol medzi prvými, ktorý v pondelok zdieľali svoje prvé dojmy z iPhonu X. Hrsť YouTubových kanálov taktiež zdieľala svoje hands-on a unboxingové videá v ten istý deň ako Steven Levy. Deň potom sa k týmto videám pridala celá vlna technologických médií, ktoré zdieľali svoje recenzie.

Apple citoval nasledovné recenzie vo svojej tlačovej správe:

Mashable: “iPhone X od Apple je začiatkom niečoho nového. Všetkým čím je iPhone X bude slúžiť ako cesta pre budúce iPhony.”

BuzzFeed: Face ID pracuje tak ako bolo sľúbené: s okuliarmi, bez okuliarov, s vlasmi hore, dole a v noci v tme alebo cez deň.”

Creative Live Blog: “OLED displej je neskutočný. Taký kontrast som ešte nevidel. A edge to edge displej je úžasný. Nejakým spôsobom hlbšie humanizuje zariadenie. Mám pocit ako by som držal svoje fotky a videá…nie zariadenie, na ktorom sú.”

The Wall Street Journal: “Face ID je bezpečné, spoľahlivé a jednoducho použiteľné. Ale aj keď je Haloween, budete mať problém ak sa budete pokúšať naklonovať samých seba.”

CNET: “Po 10 hodinách na uliciach San Francisca, prevažne v okoli Fisherman Wharf, som bol okúzlený, ako Portrait Mode transformuje bežné selfie do úctyhodnej a elegantnej fotografie.”

The Evening Standard: “Implementácia kamery Applom je bezchybná a Animoji sú skvelé.”

TechCrunch:” Čo vám môžem povedať je, že Animoji sú rozkošné a super zábavné. Spôsob akým je kamera schopná zaznamenávať a mapovať tvár, kombinácia psychiky v modeloch a zábavného faktoru “oblečenia masky” vytvárajú niečo, v čom sú tony zábavy.”

Zahájenie predaja iPhonu X naplánované na piatok, 3. novembra vrátane doručenia prvých kusov kuriérom. Pre zákazníkov, ktorý si ho budú chcieť kúpiť na mieste sú dostupné obmedzené zásoby.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.