iPhone opäť zabíjal, majiteľ si ho vzal omylom aj s nabíjačkou do vane

iPhone opäť zabíjal. Teda, aspoň to tvrdia britské úrady, ktoré sa rozhodli upozorniť Apple na to, že by mal svojich zákazníkov informovať o tom, že si nemôžu brať iPhone aj s nabíjačkou do vane.

Presne to totiž spravil istý 32-ročný Richard Bull, ktorý mal nutkanie tráviť čas na telefóne keď sa kúpal. Lenže, jeho iPhone mal takmer vybitú batériu a ničnetušiaci budúci kandidát na Darwinovu cenu si do vane vzal aj predlžovačku, kam zapojil nabíjačku, aby mu začali na obrazovke naskakovať zelené percentá. Žiaľ to bol preňho asi posledný obraz, čo videl, pretože viete, čo sa stáva, keď sa dostane elektronika do kontaktu s vodou, zvlášť keď je zapojená do 230V zásuvky.

Koroner pri obhliadke potvrdil, že Richard prispel k zdokonaleniu ľudskej genetiky tak, že v chodbe zapojil predlžovačku, ktorú si natiahol do kúpelne, aby nemusel vyliezať z vane kvôli vybitému telefónu. Koroner zároveň prehlásil, že kontaktuje ohľadom tohto prípadu Apple. Takže to teoreticky znamená, že na balení iPhone 8 nájdeme ešte jedno výstražné upozornenie: Do Not Charge Your iPhone While Bathing! Mimochodom, podľa všetkého Richard nemal v úmysle spáchať samovraždu. Jednoducho zabudol na to, čo rodičia prizvukovali každému v detstve.

komentárov
  1. To je čo za idiotský článok?
    To zabíjal iPhone, či predlžovačka?
    Či skôr ľudská blbosť!?

    Páni “novinári”, hlavne mútiť vodu a vyrábať senzácie! Nie?

    0
    0
  2. Rony: ľudská blbosť spôsobila, že si britský občan vzal do vane predlžovačku s nabíjačkou, ktorá bola pripojená do iPhonu. Koroner v tejto veci kontaktoval aj priamo Apple a pri absurdite chovania západného súdnictva to ešte môže skončiť tak, že Apple bude povinný informovať zákazníkov, že si nemajú brať do vody iPhone počas nabíjania.

    0
    0
  3. Teraz neviem kto je vecsi blb ci ten co si zobral predlzku do vane alebo ten co napisal tento blabol. Takouto logikou minule zabijala asfaltova cesta ked nic netusiaceho sofera v plnej chychlosti vymrstila do stromu. Akoze clanok hodny androidportalu.

    0
    0
  4. “pretože viete, čo sa stáva, keď sa dostane elektronika do kontaktu s vodou, zvlášť keď je zapojená do 230V zásuvky.”

    No pokud nema barak elektroinstalaci z dob krale klacka, tak se nestane vubec nic, protoze proudovy chranic. Ale asi jsou v Britanii sto roku za opicema.

    0
    0
  5. To vážne ? Tomu ludom naozaj drbe ?
    To už aby na počítači bolo napísané že nekúpať sa s ním …. Akokeby apple mohol za to že niektorý ludia si lenivý a drbnutý.

    0
    0
  6. Tento clanok je uplny odpad a jeho autor by sa mal hanbit. Po prve, ide o smrt cloveka, preco je ten clanok napisany v zosmiesnujucom zargone? Autor sa ocividne velmi snazil byt vtipny. Mne to teda vtipne vobec neprislo, a je to uplne mimo novinarskej etikety. Po druhe, nezabijal iPhone, ale elektricky prud. Ale chapem ze to znie prilis nudne, tak z toho trebalo vyrobit “senzaciu”. Ak budem chciet citat clanky ako tento, pojdem citat novy cas, nie macblog.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť