Fotografie z továrne ukazujú, ako bude vyzerať iPhone 7s, iPhone 7s Plus a iPhone 8

Hovorí sa, že Apple tento rok predstaví hneď tri nové modely iPhonu. Ono by to vlastne až taká novinka nebola, keďže tri iPhony predstavil už v 2016. Teraz však pripravuje jeden exkluzívny model oslavujúci 10. výročie iPhone.

O tomto zariadení vieme, že by mal byť technologicky najpokročilejší zo všetkých. Hovorí sa tu napríklad o zakrivenom displeji, o presunutí Touch ID na zadnú stranu alebo o podpore bezdrôtového nabíjania. Skrátka, hovorí sa že to bude skutočný high-end so všetkými pokročilými technológiami. Prístroj by tiež mal mať väčší displej, pravdepodobne 5″ oproti klasickému 4,7″ na iPhone 7.

Weibo iPhone 7s Plus iPhone 8 iPhone 7 Leak

A práve pravdivosť tohto tvrdenia môže posilniť nová kolekcia fotiek z tovární, ktoré sa objavili na sociálnej sieti Weibo. Môžeme na nich vidieť jednak dokumenty a jednak kovové makety, ktoré slúžia pri odlievaní tiel pre budúce zariadenia. Zaujímavé však je, že tu vidíme naozaj tri rozličné modely, z čoho dva sú prakticky identické s dnešnými modelmi. Podľa leakera to je iPhone 7s Plus a iPhone 7s.

Tretia maketa však ukazuje prístroj s vertikálne otočeným duálnym fotoaparátom a väčšími rozmermi, než aké má iPhone 7s. Na šírku však maketa vyzerá, že má takmer rovnaké rozmery ako iPhone 7s. To, vzhľadom k špekuláciám hovoriacim o 5,8″ displeji môže naznačovať, že sa tento model vydá podobným smerom ako LG G6 a Galaxy S8. V takom prípade by išlo o ďalšie zariadenie s displejom s pomerom strán 2:1. Na iPhone by tak mohol pribudnúť ďalší riadok ikon.

Weibo Apple May 2017 Leak

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť