iStores otvoril svoju najväčšiu predajňu v OC Avion v Bratislave

19. mája 2017 sa na Slovensku otvorila vlajková predajňa APR (Apple Premium Reseller) spoločnosti iStores v obchodnom dome Avion v Bratislave. 

Spoločnosť iStores je jedným z najväčších predajných sietí APR na Slovensku. Tak ako tomu je všade, tak aj v iStores sú striktne dodržiavané regulácie a nariadenia spoločnosti Apple, takže sa zákazníkovi dostane servisu a služieb tak ako v pravom Apple Store. Sortiment v tejto predajni je najpestrejší aký sa len dá.

V novej predajni si môžete prezrieť a vyskúšať od MacBookov Pro, cez MacBook Air, MacBook, iPad, iPhone, iPod, Apple Watch, AirPort, Apple TV a mnoho ďalšieho príslušenstva či už priamo od spoločnosti Apple alebo od výrobcu tretej strany. Od Lightning káblov, cez obaly na iPhone, iPad, iPod, MacBook až po Magic Keyboard alebo Magic Mouse. Výber je naozaj široký.

Úplne prví zákazníci našej najväčšej predajne :-)Navštívte novú predajňu aj vy a využite špeciálne ponuky 🎉www.istores.sk/avion

Gepostet von iStores – Apple Premium Reseller am Freitag, 19. Mai 2017

 

Otváranie prebiehalo tak ako aj pri otvorení Apple Store. Predajňa zahalená v bielej plachte, rad čakajúcich ľudí medzi páskami a uvítací výbor v podaní Mariána Čekovského a Romana Pomajba. Prvých zákazníkov čakal servis a služby vďaka 14 zamestnancom iStores vrátane vedenia a špeciálnej pomoci v podobe zamestnancov spoločnosti Apple, ktorí pomáhali pri koordinácií a plánovaní otváracieho dňa.

So širokým úsmevom zamestnancov aj uvítacieho výboru boli plachty spustené a zákazníci uvideli skrz sklenené okná najväčšiu predajňu s Apple produktmi na Slovensku v celej svojej kráse. Kvôli veľkému záujmu sa využil spôsob Applu a do predajne boli postupne púšťaní v skupinkách aby sa im dostalo najlepších služieb, pozornosti a úsmevu zamestnancov.

Keďže iStores si svojich zákazníkov váži, rozhodlo sa s nimi otvorenie tejto predajne osláviť formou 10% zľavy na všetok tovar. Zákazníci si tak mohli zadovážiť napríklad MacBook Air v najvyššej konfigurácií za 999 € z pôvodných 1,299 €. Zároveň sa môžu zákazníci zapojiť do súťaže o iPhone 7 128GB PRODUCT(RED).

Čo sa týka interiéru predajne, môžeme ju opísať jedným, veľmi výstižným slovom. Ohromujúce. Rozloženie predajne je veľmi precízne spracované, rozdelené podľa druhu zariadenia a zákazníkovi je umožnené vyskúšanie si každého produktu spoločnosti Apple. Zákazníci si taktiež môžu prehliadnuť a vyskúšať najnovšiu technológiu a produkty spoločnosti Apple, keďže sa zároveň jedná o najmodernejšiu predajňu Apple na Slovensku.

Zamestnanci spoločnosti iStores uvítali zákazníkov s úsmevom, príjemne naladení a “vytešení” z novej predajne, ktorej sú súčasťou. Predaj prebiehal formou rozhovoru. Nejednalo sa o násilný predaj či “pásový výdaj” tovaru formou predobjednávky, výdaju tovaru, platbe a odchodu.

Počas celej doby, kedy bol zákazník v predajni zamestnanci diskutovali so zákazníkmi, podelili sa s nimi o svoje skúsenosti a vedomosti a zároveň počúvali zákazníka či náhodou nie je ešte niečo, čo by sa dalo pre zákazníka urobiť. Čo bolo veľmi zaujímavé je, že na akúkoľvek otázku neodpovedali slovom nie. Zamestnanci sa vždy snažili zákazníkovi ponúknuť alternatívne riešenie.

Na záver môžeme konštatovať, že táto nová predajňa iStores žiari atmosférou a nádychom Apple a pri návšteve sa cítite ako keby ste vstúpili do Apple Store. Všimli sme si iba pár rozdielov medzi iStores a Apple Store. Napríklad zelené tričká zamestnancov. Najnovšia technológia, ktorá sa v predajni nachádza na vás kričí: “Pozri sa na mňa, vyskúšaj si ma, miluj ma!”. Určite sa do tejto predajne oplatí prísť a určite sa sem zákazník aj následne rád vráti.

A na úplný záver. Ak si tam zákazník nič nekúpi, odíde minimálne s príjemným pocitom, že mal prístup k najnovším technológiám a že sa mu dostalo maximálneho servisu.

Foto: iStores a MacBlog.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť