ExoLens predstavuje obal pre iPhone 7, kompatibilný s objektívmi Zeiss

iFotografi alebo ľudia, ktorí robia fotografie iPhonom, majú dôvod na radosť. Firma ExoLens opäť spojila sily so Zeiss a predstavuje nový obal pre iPhone 7.

Zaujímavé riešenie funguje podobne ako v predošlých rokoch. Ibaže sem pribudol obal. Firma vypočula svojich zákazníkov, ktorí jej najčastejšie vyčítali, že objektívy nemožno kombinovať s obalmi. Riešenie pre svojich užívateľov potom pripravil Samsung, ale užívatelia iPhonu ostali viacmenej na suchu.

To sa však zmení tento rok, keďže ExoLens predstavil dvojvrstvový ochranný obal, ktorý ochráni telefón pred škrabancami a nárazmi. Zároveň je však kompatibilný s predošlými aj budúcimi objektívmi ExoLens Prime. Portfólio týchto objektívov tvorí už dnes niekoľko kúskov, ktoré zahŕňajú napríklad telephoto, makro aj širokouhlé objektívy. Riešenie však bude dostupné len pre klasický iPhone 7 a nie pre 7 Plus. Dôvodom je, že neboli navrhnuté pre duálny fotoaparát. Cenovo sa objektívy pohybujú na úrovni 150 až 200 dolárov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.