Dodávatelia majú problém s výrobou úložísk pre iPhone 8, na pomoc prichádza Samsung

Keď vaši dodávatelia nestíhajú držať krok s dopytom, môžete sa spoľahnúť už len na jednu firmu: Samsung. Ten totiž dokáže vyrobiť všetko.

S takýmto scenárom sa stretávame vo svete Applu často a história sa opakuje aj teraz. Podľa novej správy serveru DigiTimes výrobcovia SK Hynix a Toshiba nestíhajú vyrábať úložiská pre nový iPhone. Apple začal už pri iPhone 7 používať 3D NAND moduly a chce ich využívať opäť. No zatiaľ čo pri iPhone 7 mali tieto moduly 48 vrstiev, v novom iPhone ich majú mať až 64. Znamená to, že základný model iPhone 8 môže ponúknuť 64GB miesta.

Technológia je však stále pomerne mladá a preto má výroba svoje muchy. Minimálne 30% z modulov, ktoré má vyrábať Toshiba a SK Hynix pre Apple, je vadných alebo nespĺňa požiadavky. Apple však nechce, aby sa pri 10. výročí iPhonu konali pravidelné problémy s dostupnosťou. Preto sa obrátil na Samsung, ktorý pomôže vyriešiť problémy so slabším výrobným výstupom.

komentár
  1. Toľko mali času a predsa nestíhajú. Iný výrobcovia vyrobia 10 druhov a oni jeden nevedia za rok vyrobiť.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.