DigiTimes: 10.5-palcový iPad môže byť predstavený až na jeseň

iPad Pro 10.5-inch

Špekulácie o 10.5-palcovom iPade neutíchajú. Naopak, počet správ pomaly, ale isto rastie. Najnovšie sa o tomto zariadení zmienil server DigiTimes, s odvolaním na zdroje v dodávateľskom reťazci Applu.

Internetový portál tvrdí, že Apple pripravuje na tento rok tri tablety – iPad s 9.7″ displejom, iPad Pro s 12.9″ displejom a úplne nový model s 10.5″ displejom. Model s tradičnou uhlopriečkou by mal byť najlacnejší a jeho masová výroba má začať ešte v prvom štvrťroku 2017. Masová výroba ostatných dvoch modelov má začať až v druhom štvrťroku, no k ich predstaveniu môže dôjsť až v druhej polovici roka.

Zaujímavé tiež je, že DigiTimes, Ming-Chi Kuo ani ďalší vo svojich správach nespomínajú iPad mini. Namiesto toho sa hovorí o 9.7-palcovom iPade ako o novom lacnom riešení. To by mohlo znamenať, že Apple plánuje vyradiť iPad mini z obehu a potvrdil by, že toto zariadenie už nie je relevantné. Mnohí sa totiž zhodujú, že 7.9″ tablet stratil svoj význam v momente predstavenia iPhonu 6 Plus.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.