Nintendo oznámilo novú hru Fire Emblem Heroes pre iPhone a iPad

Včera v noci si Nintendo prichystalo ďalšie prekvapenie. Spoločnosť organizovala event, na ktorom predstavila budúcnosť jednej zo svojich značiek a mimo iného predstavila aj novú hru Fire Emblem Heroes pre mobily.

Narozdiel od Super Mario Run však táto hra nebude exkluzivitou pre iPhone, ale vyjde aj na Android a to zrejme v rovnakom čase ako na iOS. Najnovší prírastok zo série Fire Emblem má ponúknuť úplne nový a originálny príbeh, ktorý bude opäť sledovať boje dvoch královstiev. Hráči si pritom môžu zvoliť niektorú zo známych postáv a vydať sa s ňou do boja na poli s rozlohou 8 x 6 bodov. Hra si teda zachovala tradičné princípy a opäť ide o ťahovú záležitosť, v ktorej je pochopiteľne vašim cieľom poraziť všetkých, ktorí vám stoja v ceste. Pri tom môžete používať rôzne útoky, ktoré sú dostupné vo vrchnej časti obrazovky. Taktiež sa s touto hrou vráti Weapon Triangle.

Nintendo si dalo na hre záležať a dokonca pre ňu nechalo nahrať nové zvuky. A dokonca to vyzerá na vyššiu úroveň interaktivity medzi Nintendom a hráčmi. Spoločnosť odštartovala novú kampaň, v ktorej môžu fanúšikovia hlasovať za svoje najobľúbenejšie postavy z predošlých Fire Emblem titulov. Postavy, ktoré zvíťazia, sa majú neskôr objaviť v hre v “Špeciálnych verziách”. Zrejme tým má spoločnosť na mysli špeciálne eventy. Hra ako taká má vyjsť 2. februára na Google Play a “čoskoro” na iPhone a iPad. Je teda možné, že pôjde o časovú exkluzivitu pre Android.

Titul je free-2-play a bude ponúkať in-app nákupy, podobne ako Pokémon GO.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.