Do aukcie sa dostal obed s generálnym riaditeľom Apple

FILE – In this Wednesday, Sept. 12, 2012, file photo, Apple CEO Tim Cook speaks following an introduction of the new iPhone 5 in San Francisco. Apple is emerging as a gentler, cuddlier corporate citizen in the year after the death of CEO and co-founder Steve Jobs. CEO Tim Cook’s announcement that the company is moving a Mac production line to the U.S. is just the latest step in a charm offensive designed to soften Apple’s image. (AP Photo/Eric Risberg)

Generálny riaditeľ Apple, Tim Cook sa už piaty rok v poradí stal partnerom Charitybuzz. Draží sa približne hodinový obed s generálnym riaditeľom.

Nadšenci Apple týmto dostali príležitosť, aby sa pripojili do dražby a vyhrali obed, pri ktorom si môžu v súkromí podebatovať s generálnym riaditeľom. Dodatočne, teda ako “čerešnička na torte” sa bude tento obed odohrávať v úplne novom kampuse Apple Park.

Tak ako po minulé roky, výherca si bude môcť so sebou zobrať ešte jednu osobu na obed, ktorý bude trvať približne hodinu. Jedlo je už zahrnuté v dražbe, avšak cestovanie a ubytovanie nie. Čiže k výhernej ponuke sa musí pripočítať ešte aj cestovné a ubytovanie. Aukcia končí 16. mája o 15:00 EDT a najvyššia ponuka je zatiaľ 84,888 amerických dolárov. Pre zaujímavosť, očakávaná hodnota tohto obedu by sa mala vyšplhať na neuveriteľných 100,000 dolárov. V porovnaní s predchádzajúcimi rokmi je to avšak iba minimum.

Po minulé roky sa v aukcii cena tohto obedu vyšplhala na závratné sumy. V roku 2013 sa dražba skončila pri 610,000 dolároch, v roku 2014 klesla na 330,001 dolárov, následne v 2015 išla ešte nižšie na 200,000 dolárov, no a v roku 2016 stál tento obed v aukcii 515,000 amerických dolárov. Avšak po prvý krát sa obed presunie do Apple Parku, kde by sa podľa informácií mal už nachádzať malý počet zamestnancov, i keď stavebné práce stále pokračujú.

Peniaze z aukcie budú smerovať do centra Spravodlivosti a ľudských práv Roberta F. Kennedyho.   

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.