Apple zdieľal novú reklamu na iPhone 7 Plus a jeho Portrait Mode

Apple dnes zdieľal nové iPhone 7 a 7 Plus reklamy na svojom YouTube kanáli, ktoré opäť zvýrazňujú Portrait Mode funkciu ich vlajkovej lodi. 

Reklamný spot sa odohráva v holičstve, kde sú fotky z iPhonu 7 Plus použité na robenie reklamy pre obchod. Obrázky zachytené iPhonom sú umiestnené do výkladu, čím lákajú do holičstva viac a viac zákazník, až je pred obchodom vidieť rada.  Následné j  prečítaný slogan reklamy, ” V Portrait mode na iPhone 7 Plus nevyzeráte iba dobre. Vyzeráte fantasticky.”

https://youtu.be/hcMSrKi8hZA

Apple veľmi agresívne presadzuje svoju iPhone 7 Plus Portrait Mode kampaň, čo je aj jedným z dôvodov, ako sám Tim Cook povedal, prečo je iPhone 7 Plus najpopulárnejším “Plus” modelom, ktorý spoločnosť kedy vydala. Záujem iPhone 7 Plus viedol k nepravidelným dodávkam po niekoľko mesiacov. Apple priznal, že dopyt prekonal očakávanie a rovnováha medzi dopytom a ponukou dosiahla rovnováhu až v druhom kvartáli 2017.

Apple vydal niekoľko reklám zameraných na iPhone 7 Plus a jeho duálnu kameru, vrátane reklamy “Take Mine” (Zober si môj), kde dievčina vytvára fotografie svojej dediny pomocou iPhone 7 Plus a reklama “The City” (Mesto), kde dvaja ľudia pomocou iPhonu 7 plus dokumentujú svoje dobrodružstvo.

Apple pred nedávnom zdieľal aj svoju novú webovú stránku a pridal na ňu sériu tutoriálov, ktoré zahŕňajú tipy a triky, ako zachytiť lepšie fotografie pomocou iPhonu 7 a 7 Plus.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.