Apple vytvoril novú webovú stránku na ktorú pridal videá s kampaňou “How to Shoot on iPhone 7”

Apple včera vydal novú sériu videí s názvom “How To Shoot on iPhone 7”, ktorá nám ponúkne niekoľko tipov a trikov, ktoré boli zavesené na YouTube kanál a na novú stránku. 

Na YouTube je 5 videí, ktoré sú vytvorené, aby naučili majiteľov iPhone 7 a 7 Plus používať kameru na ich zariadeniach tak, aby zachytili rôzne typy fotografií, vrátane panorám, portrétov, akčných záber a ďalších. Každé video má približne 40 sekúnd a obsahuje krok za krokom výučbu, ako využiť každú funkciu priamo na iPhone. Napríklad pre Portrait Mode video je v prvom kroku znázornené, ako prejsť do režimu Portrait, a v kroku 2 ako zapnúť hĺbkový efekt pred tým, ako niečo odfotíte.

https://www.youtube.com/watch?v=xvvXIt7XwXE

Všetky videá sú úplne jednoduché a budú určite nápomocné pre ľudí, ktorí často nepoužívajú kameru alebo nevenovali dostatok času učeniu sa týchto funkcií. Každé video má iba jeden alebo dva kroky. Asi najzložitejšie video, na ktoré narazíte, je postup ako vytvoriť vertikálnu panorámu.

Webové stránky Apple, “How to Shoot on iPhone 7” majú omnoho väčšiu paletu videí, ktoré by mohli byť eventuálne pridané na YouTube.

Videá na stránkach Apple sú o niečo viac špecifickejšie a môžu pomôcť dokonca aj ľuďom, ktorí sú oboznámený s kamerou iPhonu. Videá na stránkach vás napríklad naučia, ako vytvoriť fotku počas “zlatej hodiny” pre najlepšie osvetlenie, prípadne ako vytvoriť fotku s podsvieteným objektom, skupinový portrét, fotenie pri pouličných lampách, zachytávanie unikátneho uhlu a mnoho ďalšieho.

https://www.youtube.com/watch?v=uwMJv0_wa-M

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.