Apple vydal tvOS 11.2

Apple vydal novú aktualizáciu tvOS 11.2 dostupnú pre posledné dve generácie Apple TV. Aktualizácia prichádza len mesiac po predošlej a je zároveň druhou aktualizáciou pre Apple TV 4K.

Aktualizácia odomyká programátorom novú funkciu AVDisplayManager, s ktorou môže zariadenie automaticky prispôsobovať framerate a dynamický rozsah podľa vlastností videa. V dedikovanej TV aplikácii, nedostupnej na Slovensku, tiež pribudla nová sekcia Sports, ktorá má už teraz integrovaný obsah ESPN. Sekcia sa prispôsobuje preferenciám užívateľa a aktuálnym športovým sezónam. Ďalej pribudla možnosť automaticky sa prepnúť do SDR v aplikáciách, ktoré využívajú grafický čip, no nemajú podporu HDR. Do ponuky Domáce zdieľanie sa tiež vrátila kategória Nepozreté pre filmy, relácie a domáce videá.

Aktualizáciu možno nainštalovať cez sekciu Software Update v nastaveniach Apple TV. Na zariadeniach, na ktorých sú zapnuté automatické updaty, užívatelia dostanú (alebo už dostali) update nevedomky.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.