Apple vydal macOS 10.13 High Sierra beta 2

macOS High Sierra

Apple dnes v noci vydal druhú betu macOS High Sierra, nového operačného systému pre Mac, ktorý vychádza už na jeseň/podzim pre širokú verejnosť. Druhá beta sa zameriava na opravy chýb a nevyzerá to, že by menila vizuálne vlastnosti a/alebo pridávala nejaké nové funkcie.

Zoznam zmien k macOS High Sierra beta 2 tak obsahuje väčšinou len zoznamy chýb, z čoho niektoré boli opravené a niektoré čerstvo pribudli. Za zmienku napríklad stojí, že sa League of Legends môže samé od seba vypnúť na nových modeloch Mac od roku 2012. Poteší ale, že Outlook 15.35 a novšie už fungujú na tomto systéme.

Zoznam opráv a nových problémov je pomerne dlhý, no dalo sa to čakať, keďže sa jedná o betu pre vývojárov a tí majú za úlohu testovať operačný systém a pomôcť Applu pri odstránení chýb. To je zároveň dôvod, prečo sa neodporúča, aby si vývojárske bety inštalovali jednotlivci, ktorí sú len zvedaví na nové funkcie. Pre nich budú časom dostupné vyladené public bety, čo tiež platí pri systémoch iOS 11 a tvOS 11. Z bezpečnostných dôvodov nie je pre bežných používateľov dostupná beta watchOS 4.

Vývojári si môžu stiahnuť macOS 10.13 High Sierra beta 2 buď cez Mac App Store alebo cez vývojársky portál Apple Developer.

macbook pro high sierra

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.