Apple vydal iOS 10.3.3 beta 3 pre vývojárov

Po dvoch týždňoch sa Apple opäť pripomína vývojárom. Tentoraz však novou betou iOS 10.3.3, ktorý sa sústredí na opravy chýb. Aspoň tak to vyzerá, keďže posledné dve bety neobsahovali žiadne výrazné zmeny. 

Jediná výrazná zmena v tomto update sa dotkne iPadu Pro. Aktualizácia priniesla nové wallpapery na 12.9-palcový iPad Pro, no je možné, že sa čoskoro objavia aj na iPade Pro 2. generácie. Ten bol predstavený minulý týždeň na WWDC a priniesol nový hardvér, presnejšie šesťjadrový procesor Apple A10X a 12-megapixelový fotoaparát s LED bleskom.

Za zmienku stojí, že LED blesk sa teraz nachádza pod fotoaparátom a nie vedľa neho. Menej chválihodným faktom je, že fotoaparát vytŕča von. Novinkou je aj 10.5″ iPad Pro, ktorý nahradil tradičný 9,7″ model.

Vývojári si môžu stiahnuť iOS 10.3.3 beta 3 dvomi spôsobmi. Buď cez Apple Developer Center ako IPSW alebo priamo cez Nastavenia iPhonu, iPadu alebo iPodu touch, na ktorom je aktívny vývojársky profil.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.