Apple vydal watchOS 3.2.3 beta 3 a tvOS 10.2.2 beta 3 pre vývojárov

Ako býva zvykom, tak Apple vydal pre vývojárov viacero noviniek. V prvom rade vydal iOS 10.3.3 beta 3, ktorá sa zameriava na opravy chýb. Okrem nej potom ešte vydal tretiu betu watchOS 3.2.3 a tvOS 10.2.2.

Deje sa tak dva týždne od poslednej aktualizácie a zároveň týždeň po WWDC, na ktorej Apple predstavil nové systémy iOS 11, macOS High Sierra, watchOS 4 a tvOS 11. Posledný menovaný bol pritom oznámený len zbežne so slovami, že viac o ňom sa dozvieme v priebehu roka.

watchOS 3.2.3 beta 3 sa dá stiahnuť cez aplikáciu Apple Watch na iPhone, v sekcii Nastavenia – Aktualizácia softvéru. Aby bolo možné nový systém nainštalovať, hodinky musia byť nabité minimálne na 50%, pripojené k nabíjačke a v dosahu iPhonu. Zároveň je potrebné, aby mali vývojári nainštalovaný beta profil na svojich hodinkách.

Samotný systém neprináša žiadne viditeľné zmeny. Tie si Apple nechal až pre watchOS 4 a tak sa aktualizácia nesie len v duchu vylepšení pod kapotou. To isté platí aj pre tvOS 10.2.2 beta 3. Registrovaní vývojári si môžu nainštalovať novú betu tým, že svoju Apple TV pripoja k iTunes pomocou USB-C káblu. Obe aktualizácie sú narozdiel od iOS a macOS dostupné iba pre vývojárov. Apple Watch sa totiž nedajú downgradovať a preto Apple nechá riskovať radšej len vývojárov.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.