Apple vydal iOS 10.3.2 pre developerov

Apple včera zverejnil prvú beta verziu nadchádzajúcej aktualizácie iOS 10.3.2. 

Samozrejme je zatiaľ táto beta dostupná iba pre developerov. Aktualizácia iOS 10.3.2 bola uvoľnená iba deň po tom, čo Apple zverejnil väčšiu aktualizáciu iOS 10.3 pre všetky zariadenia a všetkých užívateľov. Ako sme sa už zmienili v predchádzajúcom článku, aktualizácia iOS 10.3 obsahuje novinky ako je funkcia Find My AirPods či nový Apple File System (APFS).

Registrovaní developeri si môžu betu iOS 10.3.2 stiahnuť z Apple Developer Center alebo pomocou over-the-air technológie s nainštalovaným príslušným konfiguračným profilom.

Zatiaľ nie je známe aké funkcie alebo vylepšenia obsahuje nová aktualizácia, keďže Apple neposkytol dokumenty s podrobnosťami o aktualizácií, avšak keďže sa jedná o menšiu aktualizáciu iOS 10.3.x, môžeme očakávať, že sa bude sústrediť na opravu chýb a vylepšenie výkonu než na akékoľvek veľké zmeny. Apple sa nakoniec zmienil iba o tom, že táto aktualizáciu bude opravovať SiriKit hlasové povely pre auto, čo by malo uviesť fungovanie tejto funkcie na správnu mieru.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.