iPhone X má nový predvolený tón vyzváňania

Apple zvyčajne nepredstavuje predvolené zvonenia pre iPhone. Nový, exkluzívny iPhone X nám ponúkne aj niečo nové, než je známa Marimba.

No s vydaním nového iPhonu X vytvoril Apple aj nový tón vyzváňania “Reflection”, ktorý je exkluzívny pre novú vlajkovú loď spoločnosti. Podľa Davida Phelana z Forbes, recenzujúceho iPhone X sa Reflection s jeho jemným, mierne pulzujúcim tónom stal novým predvoleným zvonením pre zariadenie.

“Vyzváňací ton sa volá Reflection a znie úžasne. Pretože je nový, mal som zmeškané dva alebo tri hovory, kým som si neuvedomil, že počúvam svoje vyzváňanie. Spomenul som to preto, že je to predvolený tón vyzváňania a je pravdepodobné, že ste si ho tiež nevšimli.”

Vývojár Guilherme Rambo zdieľal audio pre Reflection na svojom Twitteri. Užívateľ redditu sa následne pohrabal v kóde iOS 11.1 a vytvoril stiahnuteľnú kópiu, ktorá sa dá nainštalovať na všetky ostatné iPhony. Opäť pripomíname, že oficiálny začiatok predaja iPhonu X je naplánovaný na 3. novembra 2017.

komentáre
  1. Musiš odmazať príponu M4a a nechať len M4r. Otvoriť iTunes a hore sa prepnuť do zložky Tones. A pretiahnuť tam nové zvonenie. A dať synchronizovať iPhona. Potom vo zvukoch vIphone nastaviť. Aké jednoduché milý Watson.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.