Apple Maps boli aktualizované o fotografie a informácie z Apple Parku

Budúci mesiac sa oficiálne otvorí Apple Park. Ešte pred touto veľkou udalosťou Apple aktualizoval svoje mapy (Apple Maps) a obohatil ich o satelitné fotografie kampusu a pridal k nim aj popis. 

Keď si kamups vyhľadáte, uvidíte veľmi pekné 3D fotky Apple Parku. Avšak nie sú až tak aktuálne. Zaujímavosťou je, že pokiaľ si vyhľadáte výraz “Apple Park” nebude sa zobrazovať ako prvý (top) výsledok ale iba ako jeden z výsledkov. Ako sme už spomenuli vyššie. Satelitné 3D fotografie v Apple Maps nie sú zrovna tie “najaktuálnejšie”. Drony niektorých užívateľov nám ponúkajú omnoho aktuálnejšie zábery. Napríklad v satelitných snímkach sú solárne panely nedokončené. V aktuálnych videách z dronov sú už kompletne dostavané. Apple Maps dokonca nezobrazujú aj terénne práce.

Ďalšia vec, ktorú by sme mali poznamenať je, že pohľad na Apple Park v Apple mapách je relatívne slabý. “Steve Jobs Theater” sa už teraz nachádza tiež na zozname, avšak bez bližšieho popisu. Ale aby sme si nevšímali iba nedostatky musíme poznamenať, že Apple Maps sa ešte iba začali aktualizovať a informácie budú postupne pridávané.

Otvorenie parku je teda naplánované na apríl 2017. Zároveň, počas otvorenia by sa do parku mali presúvať už aj prví zamestnanci. Je taktiež zaujímavé, že stavebné práce sú ešte v plnom prúde a nič nenaznačuje tomu, že by sa mali skončiť už budúci mesiac. Internetom sa šírili aj informácie o predstavení nových iPadov v Steve Jobs Theatre. Avšak pri pohľade na najaktuálnejšie fotografie z drona, kde je táto budova ešte vo výstavbe, je málo pravdepodobná každá zmienka o evente v Steve Jobs Theatre.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.