32 GB iPhone 6 sa bude možno predávať aj v Európe

Apple začal posledné týždne na vybraných trhoch potichu predávať iPhone 6 v novej kapacite. “Limitovaná edícia” možno čoskoro dorazí aj k predajcom v Európe.

Informoval o tom bieloruský blog, podľa ktorého začne 32 GB iPhone 6 v Space Gray prevedení ponúkať miestny Apple Premium Reseller i-Store. Cena by sa mala pohybovať okolo tisíc bieloruských rubľov, teda približne 500 eur.

Apple iPhone 6 už oficiálne nepredáva, no v uplynulých dňoch sa začal objavovať v ponuke mobilných operátorov v Číne a Taiwane. Neskôr sa tieto modely objavili aj na indickom Amazone, špekulovalo sa pritom, že ide o renovované (refurbished) modely s vymeneným pamäťovým modulom.

Apple začal v Asii potichu prodávat nový iPhone 6

Zaujímavý je fakt, že Apple telefón v 32 GB doteraz nikdy neponúkal. Dostupné boli len v 16 GB, 64 GB a 128 GB variantách. Pravdepodobne teda ide buď o zbavenie sa prebytočných zásob, renovované verzie vrátených a vymenených modelov (nebolo by to prvýkrát, čo Apple využil neoficiálnu cestu a zariadenia rozpredal cez tretiu stranu), alebo snahu získať lepšie postavenie na vybraných trhoch.

Uvidíme, či sa telefón eventuálne dostane aj do ponuky ďalších krajín.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.