Apple dal do rúk vývojárov nové informácie o Apple TV

Zveriť vývojárom do rúk firmware reproduktoru HomePod (omylom!) bolo zrejme jedno z najlepších, no zároveň najhorších rozhodnutí, ktoré Apple kedy spravil. Systém je vonku len pár dní, no už stihol odhaliť všetko dôležité o novom iPhone – a to sa ho Apple snažil skutočne chrániť.

Je totiž nutné poznamenať, že až do vydania HomePod firmvéru nebolo o novom iPhone nič známe. Po vydaní sa však na internet dostala kopa vecí, ktoré tak nejak pokazili prekvapenie, ktoré si pre nás Apple chystal. A pokračujú v tom ďalej. Teraz potvrdzujú, že Apple vyvíja novú generáciu Apple TV.

Firmvér nového reproduktoru totiž odkazuje na HDR10Dolby Vision štandardy, ktoré iOS zariadenia nepodporujú a dôvod na ich podporu nie je ani na HomePode. Ten totiž disponuje drobným LED panelom, ktorý sa sfarbí pri komunikácii so Siri. Podporu pre HDR10 štandard si časom vychutnáme nielen pri filmoch z iTunes Store, ale tiež pri sledovaní filmov a seriálov cez Netflix.

Netflix tiež po novom získal podporu pre Dolby Atmos na Xbox One, časom očakáva rozšírenie tejto funkcie aj na ďalšie zariadenia. Možno aj na novú Apple TV.

komentár
  1. myslim si, ze apple dobre vedel, ze tieto informacie sa odhalia po spristupneni fw homepodu vyvojarom a je to cele len sucast ich marketingu a takto su ludia zamerany hlavne na ich leaky, ktorych je plny internet a putaju tak pozornost na seba, namiesto produktov konkurencnych firiem, ktore sa medzi casom uvadzaju na trh..

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.