Aktualizácia iOS 10.2.1 neopravuje samovoľné vypínanie iPhonu

Apple nám prisľúbil “opravu chýb” v najaktuálnejšom iOS 10.2.1.

Avšak zdá sa, že akosi nezvládol opravu chyby, ktorá spôsobuje samovoľné vypnutie iPhonu pri cca 30% batérie. Chyba sa objavuje od aktualizácie iOS 10.1 v októbri a zdá sa, že postihuje takmer všetky zariadenia okrem iPhone 7 a iPhone 7 Plus. Užívatelia hlásia, že keď úroveň ich batérie klesne na približne 30%, tak sa zariadenie rozhodne, že toho má dosť a samé od seba sa vypne.

Čo je ale divné je fakt, že v niektorých prípadoch sa ukazovateľ batérie záhadne dostane z 30% na 1% behom sekundy. Potom, keď sa zariadenie následne pripojí do siete, tak má okamžite zase 30% batérie. Namiesto toho, aby aktualizácia iOS 10.2 tento problém opravila, ešte to celé zhoršila. Na stránkach podpory Apple je vlákno s týmto problémom, ktoré má už 125 strán plných rozhorčených užívateľov s týmto problémom. Všetci pevne verili, že Apple tento problém vyrieši s aktualizáciou 10.2.1. Avšak, zdá sa, že problém podľa Forbes akosi naďalej pretrváva.

Apple ešte o probléme “oficiálne” nevie. Takže nemáme žiadnu predstavu, kedy sa chyba opraví. Môžeme iba dúfať, že sa objaví v ďalšej aktualizácií.

 

 

komentáre
  1. ta aj mne pride 90% uplne zbytocnych, ale presne ako hovoris, hlavne ze mame vela smajlikov, narocnejsie a otravnejsie animacie …
    nastastie tento problem na 7cke nemam, ale su aj vecy ktore dlhe roky niesu opravene …vid zobrazenie celodennej udalosti ked si ju pridas pod kontakt datum nieco ine ako “narodeniny” :D

    0
    0
  2. Je to zajimave, protoze po updatu na 10.2.1 mne osobne tento problem tedy na iPhone 6s zmizel. A to i presto, ze mam baterku, ktera patri do toho vymenneho programu kvuli predcasnemu opotrebeni vinou vadne vyroby, a ktera specialne nahodnym vypinanim trpi (zatim jsem ji nebyl menit a health ma jen cca 70 % ale dost to skace). Drive se mi iPhone vypinal treba pri spusteni fotaku – pod 30 % temer tutovka, to uz se nedeje.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.