Unikli prvé zábery zadného krytu na iPhone 7

Po údajne prvom obale pre iPhone 7 sa teraz na internet dostali aj prvé zábery na dizajn zadného krytu telefónu. Ide o fotku od taiwanského výrobcu obalov, ktorú následne zverejnil francúzsky blog Nowhereelse.fr.

Zábery potvrdzujú predošlé dohady stránok ako MacRumors, podľa ktorých sa iPhone 7 zbaví plastových antén na zadnej strane a bude obsahovať fotoaparát nevytrčajúci von z tela.

Photo-iPhone-7-Catcher

Aj keď hrúbka objektívu sa z fotiek vyčítať nedá, výrez preň sa zdá byť o niečo väčší a kovové šasi taktiež neobsahuje anténové pásy na zadnej strane. Tie sú po novom limitované len na hornú a spodnú časť telefónu. Zdroj obrázku tiež potvrdil, že telo sa zdá byť tenšie ako v prípade iPhonu 6s a letmo spomenul aj absenciu 3,5 mm audio jacku.

iPhone-7-Photo-Boitier-Catcher-nowhereelse.fr
Koncept nového iPhonu 7. Zdroj: nowhereelse.fr

iPhone 7 očakávame ako vždy tento september a okrem nového dizajnu sa hovorí aj o dvojitom objektíve foťáku, ktorý môže, no nemusí byť limitovaný na väčší model iPhone 7 Plus.

iPhone 7 bude mať stereo reproduktory, tenší Lightning port a foťák zarovno s telom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.