iPhone 7 bude mať stereo reproduktory, tenší Lightning port a foťák zarovno s telom

Japonský blog Mac Otakara prináša ďalšie informácie o pripravovanom iPhone 7, podľa ktorých dostane nový telefón vylepšený dizajn s objektívom fotoaparátu, ktorý je zarovno s telom, stenšený Lightning konektor a stereo reproduktory.

V súlade s predošlými správami bude taktiež odobratý 3,5 mm audio jack. Mac Otakara ďalej zdôrazňuje, že iPhone 7 sa zbaví dvoch dizajnových neduhov iPhonu 6 a na zadnej strane tak nebude mať plastové pásy určené na antény. Objektív fotoaparátu by taktiež už nemal trčať von z tela telefónu. Spomína sa iba jeden objektív, ten dvojitý by sa však teoreticky mohol objaviť vo väčšom modeli Plus.

iphone_7_render_mr
Koncept znázorňujúci čistý dizajn bez antén a vytrčajúcej šošovky fotoaparátu. Zdroj: MacRumors


Audio jack podľa všetkého nahradí univerzálny Lightning konektor, ktorý by mal byť ešte o niečo tenší. Spätnú kompatibilitu však nezahodí, používať bude identické Lightning káble ako jeho predchodcovia. 7čka by mala napokon obsahovať telo z rovnakých materiálov ako doposiaľ, hliníkové šasi tak pravdepodobne bude rovnako vodeodolné ako súčasný iPhone 6s.

iPhone 7 a 7 Plus by mali byť predstavené tradične tento september.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.