Unikli ďalšie nákresy iPhonu 7, rozmerovo by mal byť identický ako iPhone 6s

Japonský magazín MacFan vo svojom júnovom vydaní zverejnil dizajnové nákresy údajného iPhonu 7 Plus.

Podľa článku, ktorý na internete zdieľal japonský blog Mac Otakara, by mal mať iPhone 7 a iPhone 7 Plus takmer identický dizajn ako súčasná vlajková loď v podobe iPhonu 6s. Nákresy sa konkrétne týkajú väčšieho 5,5″ modelu, ktorý by mal mať rozmery 158,22 x 77,94 x 7,3 mm – na chlp rovnaké ako iPhone 6s Plus. Absentuje na nich taktiež 3,5 mm audio jack.

macfaniphone7plus

Viaceré správy za ostatné mesiace tvrdia, že dizajn iPhonu zostane v najbližšej generácii prakticky nezmenený, dokonca sa hovorí o značnom redizajne až v roku 2017. Ostatné zdroje, vrátane známeho analytika Ming-Chi Kua, však týmto tvrdeniam protirečia a iPhone 7 podľa nich dostane omnoho tenšie telo, ktoré by sa malo približovať skôr 6 mm iPodu Touch.

Taktiež treba podotknúť, že MacFan v minulosti okrem skutočných nákresov iPhonu 6 a iPadu Pro tiež zverejnil informácie, podľa ktorých mal mať iPad Pro 12,2″ displej a iPhone 6 Plus hrúbku 6,7 mm.

iPhone 7 Apple predstaví koncom tohto roka, pravdepodobne v septembri. Viacmenej potvrdené je zatiaľ len odobranie audio jacku a mierne vylepšený dizajn kovového tela.

Dvojitý fotoaparát v iPhone 7 bude údajne exkluzívny pre 5,5″ model

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.