Dvojitý fotoaparát v iPhone 7 bude údajne exkluzívny pre 5,5″ model

Analytik Ming-Chi Kuo dnes zverejnil ďalšiu správu, podľa ktorej bude jednou z predností iPhonu 7 dvojitý objektív fotoaparátu. A bude exkluzívny pre väčší, 5,5″ model.

O dvojitom objektíve fotoaparátu sa hovorí už nejaký čas. Apple pred takmer rokom odkúpil izraelskú spoločnosť LinX Technology a kolujú taktiež dohady o tom, že budúci iPhone by sa mal kvalitou svojich snímok približovať zrkadlovkám.

Podľa Kua Apple testuje 5,5“ iPhone 7 Plus s obyčajnou, no taktiež aj dvojitou šošovkou foťáku. Tá sa podľa všetkého objaví len vo väčšom modeli, 4,7” varianta také šťastie mať nebude. Dvojitý objektív by mal okrem zvýšenej kvality priniesť taktiež ďalšie výhody. Ide predovšetkým o technológie ako meranie vzdialenosti objektov, ultra HDR, zlepšené podanie farieb, vyššie rozlíšenie a to všetko pri menších nákladoch a kompaktnejšom dizajne.

Nové zábery na iPhone 7 Plus ukazujú dvojitý objektív a Smart Connector

Okrem lepšieho fotoaparátu by mal iPhone 7 priniesť dizajn veľmi podobný súčasnej 6ke a pravdepodobne sa zbaví 3,5 mm audio jacku. Hovorí sa taktiež o kapacite 256 GB, či pridaniu Smart Connectoru známeho z iPadu Pro.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.