Tim Cook je nudný a mal by odstúpiť, tvrdí Jason Calacanis

Čerstvé rozhodnutie Applu, odstrániť všetky zaužívané porty z MacBooku Pro, si vyslúžilo zmiešané reakcie. Niektorí túto zmenu vítajú, od iných si vyslúžila skôr kritiku a výsmech.

Svoj názor má aj internetový entrepreneur a zároveň zakladateľ služby Weblogs, Jason Calacanis. Mal možnosť reagovať na toto rozhodnutie v relácii This Week in Tech a poriadne sa obul do CEO Applu, Tima Cooka. V diskusii o ňom vyjadril, že je nekompetentný, nudný, nemá vlastnú víziu a mal by opustiť Apple.

„Ak zveríte manažérovi logistiky vedenie celého Applu, lode a vlaky a všetko ostatné síce príde včas, ale produkt na tom utrpí. Zbaviť sa jacku na slúchadlá a donútiť ľudí, aby sa rozhodovali či chcú nabíjať svoj mobil alebo chcú telefonovať cez slúchadlá, je nekompetentnosť. A odstrániť MagSafe. Vziať túto inováciu, pre ktorú je Apple známy a vyhodiť ju, dať dam štyri USB-C a odstrániť HDMI, ktoré môžete jednoducho strčiť dnu, s vedomím, že ľudia pracujúci vo filmárskom alebo softvérovom priemysle tieto veci milujú, to je nekompetentnosť. Ukazuje sa tu nekompetentnosť, ktorá sa môže stať len vtedy, keď firmu s históriou a nadšenou užívateľskou základňou zveríte do rúk niekomu tak nudnému ako je Tim Cook,“ povedal v rozhovore.

komentárov
  1. POZOR Macbook Pro s OLED pasikom maju nevymenitelne SSD napajkovane na doske (potencialne vymenitelne SSD ma iba 13″ model bez OLED)

    0
    0
  2. Naprosta pravda, posledne “inovacie” su skor zaciatkom potopenia Applu ako zjednodusenia produktov. To mnozstvo redukcii co si je nuteny bezny uzivatel kupit, aby mohol vyuzivat svoj sucastny HW je skor vysmech, ak si tam chcete napojit usb, hdmi… mate zrazu okolo Macu “plno” v minulosti bolo ich cielom vytvorit pre uzivatela celkovy pozitivny zazitok z uzivania ich produktu, pomali zostane len zazitok… ale to som mal v minulosti aj s Windowsom a preto som vsetko menil ????a tie prachy co za to chcu… to bude asi ten zazitok… ????????

    0
    0
  3. Najviac sa mi paci ze niekde som cital clanok o tom ako apple vypocul svojich zakaznikov a pridal emotikona broskyne ktora pripomina zadok. Chcel by som vedet ked ludia budu chcet spat usb 3.0 a hdmi ci to tiez vratia. Urcite sa najde viac ludi ktorym chyba klasicke usb a hdmi ako nejaka broskyna pripominajuca zadok

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť