Tim Cook navštívil Peking, využil pritom služby Didi Chuxing

Riaditeľ Applu Tim Cook sa dnes vydal na služobnú cestu do Číny. Vozil sa okrem iného taxíkmi od Didi Chuxing a zúčastnil sa tiež seminára s prezidentkou spoločnosti.

Apple v posledných dňoch v Číne zažíva nejeden problém. Okrem klesajúcich predajov sa tiež potýka s miestnou vládou, ktorá pred pár týždňami zavrela ich online obchody s filmami a elektronickými knihami. Tim Cook sa mal údajne stretnúť práve s vládnymi predstaviteľmi, zatiaľ sa však v pekinskom Apple Store zúčastnil seminára s prezidentkou spoločnosti Didi Chuxing.

Tim-Cook-Beijing-Visit
Tim Cook na seminári spolu s vývojármi a Jean Liu, vľavo. Zdroj: CNBC

Práve do nej Apple minulý týždeň investoval nemalé peniaze. Prezidentka Jean Liu, viedla v Apple Store seminár spolu s Cookom a poprednými vývojármi a hlavami najväčších čínskych tvorcov aplikácií a poskytovateľov služieb. Cook na svojich Twitter a Weibo účtoch zverejnil dve fotografie s popisom “‘Taxi!’ Dnes ráno som v Pekingu chytil taxík spolu s Jean Liu z Didi Chuxing.”

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.