Tim Cook: Apple sa stále zaujíma o Mac, nové modely už čoskoro

Fakt, že väčšina Mac produktov v ponuke Applu nebola aktualizovaná vyše roka (niektoré aj dlhšie), celkom prirodzene vzbudzuje otázky o budúcnosti tejto platformy. Tim Cook tvrdí, že sa nemáme čoho báť.

Potvrdil to prekvapivo emailovou odpoveďou frustrovanému zákazníkovi, ktorú následne zverejnil server MacRumors. Na otázku, či sa spoločnosť odosobňuje od Macových produktov, Cook odpísal nasledovné:

tim-cook-mac-email

Milujem Mac a prikladáme mu veľkú váhu. Zostaňte v pozore.

Tim

Autenticita emailu sa nedá úplne potvrdiť, no na základe hlavičky je MacRumors presvedčený, že pochádza zo serverov v sídle Applu. Takýto ťah zo strany vedenia taktiež nie je ojedinelý, šéfovia spoločnosti zvyknú z času na čas odpovedať priamo na dotazy zákazníkov. Tento email by sa dal interpretovať ako potvrdenie, že nás po pomerne chudobnom evente minulý týždeň čakajú do konca roka ďalšie novinky.

Nové MacBooky Pro a MacBooky Air môžeme údajne očakávať už v priebehu budúceho mesiaca. Modely Air by mali dostať USB-C porty a Pro nový dizajn s OLED dotykovým panelom nad klávesnicou a ďalšie zmeny. Apple údajne stále pracuje aj na externom 5K Thunderbolt displeji, ktorý by nahradil nedávno zrušený model.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.