Super Mario Run vychádza už o mesiac, plná verzia stojí 10€

Veľkým oznámením na tohtoročnom iPhone evente bolo predstavenie prvej Mario hry pre telefóny. Arkádová záležitosť menom Super Mario Run už má aj pevný dátum vydania a na iOS ju uvidíme 15. decembra. 

Hra vychádza ako časová exkluzivita pre iPhone, iPod touch a iPad, pričom niekedy budúci rok by mala vyjsť aj na Android. Najprv si ju však vychutnajú majitelia jablčných telefónov, ktorí si ju mohli predobjednať už v septembri. Je to totiž prvá hra, na ktorú si mohli hráči spraviť predobjednávku v App Store, takže Mario má na mobiloch hneď dve prvenstvá.

Super Mario Run sa bude dať stiahnuť zadarmo z App Store. V bezplatnej podobe však bude fungovať len ako demo, v ktorom si hráči môžu otestovať jednotlivé herné prvky naprieč tromi režimami. Plná verzia hry sa dá odomknúť za 9,99€ ako in-app nákup. Titul podporuje všetky zariadenia so systémom iOS 8.0 alebo novším a teda by nemal byť problém zahrať si ju aj na starších zariadeniach, ako je napríklad iPhone 4s.

 

komentár
  1. na toto som cakal, cely apple event!
    konecneee a len za 10eur!? neverim
    exkluzivita na “en-tu”

    Prosim, ludia, ktori tu mate este zdravy rozum, bojkotujme ten apple, aspon trocha nech sa obrati na stranu uzivatelov, ktori tie ich produkty pouzivaju na serioznu pracu a asi vedia co chcu…

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.