Real Racing 3 prichádza aj na Apple TV

Zvykom je, že ak máte hru, ktorá má čím ďalej viac a viac stiahnutí a jej popularita rastie, je na mieste aby ste rozšírili podporu zariadení a častejšie updatovali hru kvôli opravám a taktiež kvôli novým funkciám či možnostiam. A presne tohto sa drží spoločnosť EA (Electronic Arts) a jej veľmi známa hra Real Racing 3, ktorá je s nami už 3 roky. Už od roku 2013, kedy bola hra vydaná, sa spoločnosť EA snaží do hry pumpovať skvelé nové trate, nové vozidlá a taktiež neustále vylepšuje herný zážitok. Najnovší update hry s názvom “Daytona 500” prináša nie len nové súčasti hry, ale taktiež aj podporu pre Apple TV 4.

Real-Racing-3-Apple-TV

Tým, ako vzrástla popularita hry Real Racing, bolo už len otázkou času, kedy sa EA zameria nie len na nové možnosti v hre, ale taktiež aj na podporu viacerých zariadení a odpúta sa tak od iPhonu a iPadu.  Spoločnosť sa rozhodla rozšíriť podporu hry na Apple TV, pretože sa im páčila myšlienka hrania takéhoto typu hry vo vašej obývačke a na veľkej obrazovke. A určite sa nezmýlime, ak povieme, že táto myšlienka sa páčila nie len vývojárom z EA ale aj skalným fanúšikom hry.

real-racing-3-siri-remote-control

Najlepšia funkcia updatu tejto hry sa skrýva v novom split-screen multiplayer móde, ktorý nesie názov Party Play. Takže rozširuje zážitok hry na viac ako jedného hráča. Update taktiež prináša podporu ukladania vášho postupu skrz všetky zariadenia s pomocou cloud saves.

real-racing-3-main

Real Racing 3 je k stiahnutiu zdarma na App Store a s veľkým množstvom in-app nákupov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.