Prví zákazníci sa onedlho dočakjú nových AirPodov

Zákazníci, ktorí si chceli skontrolovať stav objednávky nových AirPodov si všimli, že pri ich objednávke sa zmenil stav na “vyexpedované”. 

To znamená, že prvá vlna zákazníkov onedlho dostane svoje nové bezdrôtové slúchadlá od spoločnosti Apple s názvom AirPods. Jedná sa o šťastných zákazníkov, pretože si tieto zariadenia objednali skôr, než Apple oznámil dodaciu dobu od 4 do 6 týždňov. Mnoho ľudí z Ameriky, Austrálie, Kanady a Európy sa so svojou zmenou stavu objednávky pochválilo na sieťach ako je Twitter alebo Reddit.

Je pravda, že dodací čas sa medzi rôznymi zákazníkmi líši, avšak predpokladaný čas doručenia nového páru slúchadiel je stanovený na 20. alebo 21. decembra. Tí, ktorí premeškali predobjendávku nových AirPodov nemusia mať strach. Apple začne onedlho predávať AirPody vo svojich kamenných predajniach a je len otázka krátkeho času, kým sa dostanú aj ku našim vybraným Premium Resselerom. Možno to bude skôr, než si myslíme.

Podľa toho, ako rýchlo sa vypredali zásoby pri predobjednávkach môžeme usúdiť, že aj zásoby v predajniach budú celkom obmedzené. Avšak spoločnosť Apple na tlačovej konferencii oznámila, že kamenné predajne dostanú “obvyklú” dodávku AirPodov.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.