Apple TV dostala 21 nových šetričov obrazovky

Šetriče obrazovky u novej Apple TV sú nádherné a človek by sa na ne mohol pozerať donekonečna. Popri tom si pustiť nejakú obľúbenú hudbu a relaxovať s výhľadom na Veľký čínsky múr alebo na večerné San Francisco.

Šetriče sa Applu jednoducho podarili a tentoraz ich Apple rozšíril o úplne novú sériu, označenú ako Autumn 2016. Tvorí ju celkovo 21 nových videí, ktoré zachytávajú krásy prírody v Číne, zľadovatelé Grónsko (aspoň niekde je sneh), arabskú púšť Liwa, metropolu arabských šejkov Dubaj, rušné ulice Hong Kongu a nakoniec si môžeme vychutnať aj pohľad na azda najpopulárnejšie mesto sveta, Los Angeles.

Nové videá sa dajú vychutnať aj pokiaľ nemáte Apple TV. S trochou experimentovania môžete týmito pozadiami vdýchnuť nový život pracovnej ploche vášho Macu, ak vám už statické wallpapery prekážajú. Na MacBookoch by som to však neodporúčal kvôli vplyvu na výdrž batérie. Ale určite to môžete skúsiť. Článok, ako na to, už pripravujem. Nateraz si však môžete vychutnať pohľad aspoň vo svojom internetovom prehliadači:

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť