Apple rozposlal pozvánky na iPhone 7 event

Moment, na ktorý sme čakali celý rok, je tu. Apple rozposlal pozvánky na svoj septembrový event, na ktorom uvidíme iPhone 7 a ďalšie novinky.

Tohtoročná pozvánka je veľmi jednoduchá a ani slogan tentoraz nedáva žiadne skryté indície. Slogan na pozvánke hovorí jednoducho “See you on the 7th”, čím nám vlastne potvrdil dátum konania a zrejme aj názov nového telefónu. Tým pádom by sa mala nová generácia volať iPhone 7, hoci špekulácie naznačovali aj iné označenia, ako napríklad “6SE”. Okrem toho sa bude event konať v stredu 7. septembra, čo je nezvyk oproti doterajším predstaveniam. Tie sa väčšinou konali v pondelok alebo utorok, nie uprostred týždňa.

Na pozvánke je však predsa len niečo skryté. Nachádza sa tu možno priveľa modrej farby, čo môže byť náznak, že iPhone 7 vyjde aj v modrej farbe. O nej sa tiež špekulovalo a dokonca sa objavili aj nejaké úniky. Ich pravosť však nie je možné potvrdiť.

iPhone 7 blue mockup

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?