Pokémon GO je už v slovenskom App Store!

Fenomén posledných dní, ktorý pohltil celú generáciu hráčov, bude od dnešného dňa oficiálne dostupný na Slovensku. Niantic Labs, tvorcovia megahitu Pokémon GO, totiž oznámili, že hra bola vydaná v ďalších 26 krajinách, medzi ktoré patrí aj Slovensko a Česká Republika.

Hra Pokémon GO bola spočiatku dostupná len na Novom Zélande, v Austrálii a USA, ale už obmedzená dostupnosť stačila na to, aby si hru stiahli milióny ľudí po celom svete. Mnohí z nich pritom využili možnosť vytvárania alternatívnych Apple ID alebo, v prípade Androidu, možnosť stiahnutia APK z internetu. Situácia sa dokonca vyvinula do takých rozmerov, že v prvých dňoch boli výpadky serverov na dennom poriadku. Na tie síce môžeme naraziť aj dnes, ale už v menšom rozsahu, keďže Niantic v spolupráci s Googlom rozširuje kapacity, aby hra bežala plynulo vždy a všade.

Hra sa bude dať odteraz bezplatne stiahnuť aj v Rakúsku, Belgicku, Bulharsku, Chorvátsku, Cypre, Českej Republike, Dánsku, Estónsku, Fínsku, Grécku, Grónsku, Maďarsku, Islande, Írsku, Litve, Lotyšsku, Luxemburgu, Malte, Holandsku, Nórsku, Poľsku, Rumunsku, Slovínsku, Švédsku, Švajčiarsku a samozrejme u nás. V čase písania článku však App Store pri pokuse o stiahnutie vyhodí chybovú hlášku, v ktorej sa hovorí, že položku nie je možné momentálne stiahnuť.

POKÉMON GO SI MÔŽETE STIAHNUŤ PRIAMO TU

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.