Pangu: Jailbreak pre iOS 9.3.3 sa objaví už čoskoro

Jailbreak pre operačný systém iOS 9.2 a 9.3.3 sa objaví už čoskoro. Na svojom Twitter účte to oznámili vývojári z tímu Pangu.

Jailbreak je proces, pomocou ktorého sa dajú obísť softvérové obmedzenia operačného systému iOS. Ide o softvérovú úpravu mobilných zariadení spoločnosti Apple, ktorá umožňuje napríklad inštaláciu neoficiálnych aplikácií alebo prístup k súborovému systému.

Jailbreak pre najnovšie verzie iOS 9.2 a 9.3.3 sa objaví už čoskoro, hlási tím Pangu na svojom Twitter účte, avšak bude podporovať len zariadenia so 64 – bitovým procesorom. Na ich stránke pangu.io je zoznam kompatibilných zariadení, medzi ktoré patria: iPhone 5s a novší, iPod Touch 6. generácie a tablety iPad mini 2 a novšie.

V marci tohto roku vydal tím Pangu Jailbreak pre iOS 9.1, avšak ten bol uverejnený už v decembri roku 2015 a od tej doby pravdepodobne väčšina používateľov aktualizovala svoj operačný systém.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.