Je toto prvý pohľad na iPad Pro 2?

Pomaly uplynie rok od predstavenia 12.9″ iPadu Pro a vyzerá to, že v Appli už pracujú na druhej generácii. Na internete sa totiž objavili fotografie veľkého tabletu, ktorý napohľad vyzerá rovnako ako jeho predchodca, ale má iné modelové číslo.

Podľa fotografií nižšie má iPad Pro 2 modelové označenie MH1C2CD/F a 12GB dostupného priestoru. To ale nemusí znamenať, že Apple ponechá v predaji 16GB model. Spoločnosť mohla jednoducho u prototypov použiť najlacnejšiu dostupnú pamäť, aby riadne otestovala prístroj predtým, ako ho začne predávať. Fotografie nám ešte ukazujú, že prístroj disponuje systémom iOS 10, ale to už nie je žiadne prekvapenie.

Nepotvrdené správy ďalej hovoria o tom, že iPad Pro 2. generácie by mohol ponúknuť True Tone displej po vzore 9.7″ modelu a tiež by mohol ponúknuť čip A10X. Taktiež je možné, že tablet dostane lepší fotoaparát a 3D Touch. Je možné, že na jeseň okrem tejto verzie uvidíme aj hardvérový refresh menšieho, 9.7″ modelu. Na úkor prvej generácie by sme sa tak dočkali jednotnosti pri oznamovaní budúcich generácií a zabránilo by sa tak chaosu.

iPad Pro 2

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.