Dostupná je už ôsma beta verzia macOS Sierra

Apple včera večer vydal v poradí už ôsmu beta verziu operačného systému macOS Sierra. Beta 8 je dostupná ako pre vývojárov, tak aj pre členov verejného beta testu.

Beta 8 prichádza presne týždeň po predošlej verzii a vyše dva mesiace po predstavení systému na WWDC. macOS Sierra na Mac konečne prináša hlasovú asistentku Siri, no okrem toho obsahuje aj výrazné zlepšenia pre Continuity (odomykanie s Apple Watch, univerzálny clipboard) a hlbšie prepojenie s iCloud službami. Podľa minulých verzií systému môžeme očakávať, že Sierra sa na verejnosť dostane približne mesiac po iOS 10, teda niekedy v priebehu októbra. Dúfame, že aj s novým Mac hardvérom.

Najnovšiu verziu macOS bety môžete vždy nájsť ako update v Mac App Store. Ak beta verziu ešte nainštalovanú nemáte a chceli by ste ju vyskúšať, prečítajte si náš návod.

Návod: ako už teraz vyskúšať macOS Sierra

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?